algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

El tast de vins i escumosos serà present a Alimenta 99

Demà s'inauguraran les fires Alimenta 99 i ViBo III Fira Nacional del vi que es faran fins dia 14, en el recinte de Fires i Congressos de les Balears.

Els tasts de vins són un dels aspectes més cuidats de la fira alimentària i gaudeix de l'organització de Fires i Congressos i l'Associació Empresarial de Restauració. A més, hi col·laboren el consorci Escola d'hoteleria de la UIB; l'IES Juníper Serra, l'Associació de Botellers, el Grup del Gourment del Corte Inglés i l'empresa Catavinos.

Aquests tasts, oberts als visitants de la fira, es faran els dies 11 (vins blancs), 12 (vins negres) i 13 (escumosos) i començaran a les 19 hores. Els vins i escumosos que hi participaran seran elegits per sorteig entre tots aquells que estiguin presents a la fira i s'hagin interessat per ser en un tast.

La taula de tast estarà integrada per un boteller, que farà la descripció de cada vi; un altre boteller que aportarà dades sobres les regions o denominacions d'origen del vi o escumós tastat; un cuiner o expert gastrònom que relacionarà el vi en qüestió amb els plats de la gastronomia de la Mediterrània, i un tècnic per donar informació puntual sobre l'elaboració de cada vi o escumós present en el tast.

Ahir ja havien anunciat la presència a la taula de tast els cuiners Joan Torrents (es Baluard), Paco del Moral (Arabella), Amador Granador (Escola Hoteleria UIB) i Pau Serrano (Valparaíso); els botellers Miguel Àngel Prieto (Catavinos), Tolo Hernández (UIB), Antonio Calzada (La Bodeguilla), Joan Miquel Marroig (IES Juníper Serra) i Xisco Rul·lan (Amadio), i els tècnics en elaboració del vi Jaume Gramona (Escola Enologia de Tarragona) i Francesc Grimalt (Ànima Negra).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris