algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Breus

• Serrat

El més car Joan Manuel Serrat establirà una nova marca a Colòmbia, la del preu més alt per entrada de primera fila (317 dòlars, devers 45.000 pessetes) en el concert que dia 17 farà en benefici dels damnificats pel terratrèmol que va devastar la regió cafetera del país. Fins ara, l'entrada més cara cobrada en un espectacle a Colòmbia corresponia al concert del 1993 del tenor Luciano Pavarotti, que tenia preus de fins 250 dòlars (només 35.000 pessetes). Serrat, les cançons del qual són populars en aquests departament, va ser el primer artista internacional a solidaritzar-se amb la tragèdia. AFP.

• Streisand

Concerts milionaris L'actriu i cantant nord-americana Barbra Streisand podria començar el mil·lenni amb un concert milionari a Las Vegas (EUA), amb informacions que parlen de fins vint milions de dòlars (més de trenta milions de pessetes) per cada una de les actuacions que es negociïn. Després de mesos de negociacions, fonts dels casino MGM Grand de Las Vegas comentaren a la premsa que el cotilló de Cap d'Any, o de cap de mil·lenni, en aquest cas, podria anar a càrrec d'aquesta popular estrella. DdB.

• Bowie

Vol ser el primer L'intèrpret pop David Bowie confia que serà el primer artista a cantar en el nou mil·lenni quan pugi a l'escenari a Nova Zelanda, prop del lloc que veurà en primer lloc el nou segle. Bowie, de 51 anys, compondrà una cançó per al Concert de Cap d'Any a Gisborne, a l'illa del Nord. La plaça té capacitat per a 35.000 espectadors i l'admissió costarà entre 220 i 325 dòlars (entre 30.000 i 45.000 pessetes), o sigui, un dels concerts més cars de la història. REUTERS.

• Enrique Iglesias Problemes?
Enrique Iglesias tindria problemes amb Televisa si accepta l'oferta de la cadena TV-Azteca per presentar el programa d'entreteniment Domingo Azteca. Televisa ha advertit al cantant espanyol que si accepta l'oferta del seu més directe competidor a Mèxic suposaria anul·lar el projecte de telenovel·la previst amb Iglesias. A més, Televisa eliminaria de la programació la seva interpretació de Nunca te olvidaré, tema central d'un melodrama del mateix nom que emet diàriament la cadena. Segons Juan Osorio, productor de Televisa, la cadena prepara una telenovel·la que conta la vida del fill de Julio Iglesias. Ddb.

• Elton John

Contra la quarantena d'animals El cantant Elton John ha donat el seu suport a la campanya d'abolició de la quarantena de sis mesos obligatòria perquè els animals domèstics puguin entrar al Regne Unit, a causa que l'artista no vol separar-se dels seus cans quan viatja a l'estranger. Elton John s'uneix a altres famosos, com el magnat dels negocis Richard Branson. DdB.

• Chelsea

Pànic dels seus pares Al president Clinton i a la seva esposa Hillary els va entrar «pànic» davant la decisió de la revista People de dedicar la portada d'aquesta setmana a Chelsea, la seva filla, segons va dir el diari The New York Times. «La reacció dels seus pares és desmesurada si se la compara amb el to respectuós i complaent de l'article», va afirmar el rotatiu, que va considerar que els Clinton tingueren «pànic». De fet, en un comunicat es manifestaren «decebuts» per la decisió de People. AFP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris