muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
14°

Anna Ricci estrena demà a Madrid una composició de Xavier Carbonell

La mezzosoprano catalana interpreta al Centre Reina Sofia «Dobre»

El centre d'Art Contemporani Reina Sofia de Madrid acull demà a partir de les 19.30 hores un concert de música contemporànea a càrrec de la mezzosoprano, Anna Ricci i la percussionista Pilar Subirà. El compositor català Xavier Carbonell, resident a Balears, hi tindrà un paper important perquè s'estrenarà una de les seves obres creada per a l'ocasió amb el titol Dobre.

«Anna Ricci és la cantant més avantguardista d'aquest segle i una de les veus més importants. La composició la vaig fer especialment per ella. Dobre és un text enigmàtic que parla de la mort d'una forma molt simbòlica, és una poesia de Fernando Pesoa, del qual som un gran admirador. Està adaptat en funció del text per donar-li dramatisme i potenciar-lo». Així parlà Xavier Carbonell.

Aquest concert de música contemporània és un homenatge a Xavier Joaquim, un gran percussionista que va finir el 23 d'octubre de 1996. La resta seran interpretacions d'altres compositors com Ramon Barce, Jordi Rossinyol, Albert Cerdà entre altres. Es té previst fer un enregistrament del concert.

Anna Ricci va guanyar l'any passat el premi de cultura dins l'àmbit musical que atorga la Generalitat. És una de les veus més apreciades del pais.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris