algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

Màscares per llevar-se el barret

Més de cent cinquanta caretes concorren al concurs convocat per l'Ajuntament de Palma

101866

Sol, lluna, caribenya... la font d'inspiració és realment impressionant.

Ahir migdia, la tercera planta del Casal Solleric mantenia una activitat inusual. A les 14 hores s'acabava el termini per presentar-se al VI Concurs de Màscares de 1999. Molts de joves, i no tan joves, s'apropaven per deixar els treballs que han realitzat i en els quals han invertit hores d'imaginació i de creació.

Són més de cent cinquanta les persones que han considerat que aquesta és una bona oportunitat per demostrar la seva vàlua artística. Escorça de garrover, filferro, pasta de paper, cartolina, roba, plomes,... han servit per fer les mil i una careta, de tots els estils i per a totes les fresses: infantils, sofisticades, camuflades,... inspirades en pel·lícules, en els vestits venecians, en les rondalles mallorquines, en els dibuixos animats. Qualsevol motiu és bo per fer una peça d'artesania, perquè, entre totes les peces que els participants anaven deixant no es podien veure, ni de prop fer-hi, les típiques que aquests dies llueixen en els mostradors de les botigues de carnaval i que escarneixen les cares de personatges famosos com ara Bill Clinton o Monica Lewinsky.

Ja és el sisè any que l'Ajuntament de Palma convoca aquest concurs en col·laboració amb l'Escola Municipal de Teatre Infantil i Juvenil i el Casal Solleric amb la intenció de potenciar l'art de fer màscares i la participació ciutadana.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris