algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Barbie, als 40 anys, es manté tan jove i presumida com el primer dia

Inicien un any de celebracions per l'aniversari de la pepa més famosa del món

Barbie, la pepa més famosa del món, s'uneix a una llista d'icones populars que compleixen 40 anys i es commemorarà amb estil. Encara que l'aniversari de Barbie no és fins el 9 de març, el fabricant, Mattel Inc. iniciarà una celebració de tot un any demà, vigília de la Fira Anual de Joguines, en què la pepa va fer el seu debut el 1959.

Mattel va anunciar també que prepara una festa el dia 9 de març a Wall Street, que serà tornat a batejar per aquest dia com Barbie Street (carrer Barbie). «Barbie tocarà la campana ( de la borsa de Nova York) i els operadors vestiran de rosat» va dir la vicepresidenta de Barbie per tot el món de Mattel, Anne Parducci.

El Departament de Correus d'Estats Units mostrarà una estampeta Barbie pel juny i Mattel preveu treure la Barbie treballadora, una varietat de telèfon cel·lular i computador portàtil, i canviar la rialla de Barbie com a reconeixement dels seus 40 anys.

Així com personatges com Madonna i Michael Jackson, que arribaren als 40 l'any passat, Barbie s'ha reinventat a ella mateixa moltes vegades des del seu naixement amb llavis ajustats i ulls afligits.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris