nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Sa Nostra recupera l'òpera «Jupiter i Danae» de Lliteres

Els Concerts Inusuals del centre cultural Sa Nostra recuperaran l'òpera Jupiter i Danae d'Antoni Lliteres, una obra que no ha estat mai representada a Mallorca, segons afirmà ahir el coordinador de la programació musical d'aquesta entitat, Pere Estelrich. El proper dia 18 de febrer, la Capella de Ministrers de València interpretarà aquesta peça que aviat enregistraran com a fruit d'una col·laboració entre el CIM i Sa Nostra.

Dins del mateix cicle, avui s'ofereix l'actuació del flautista Claudi Arimany i The Beethoven String Trio. Els Concerts Inusuals dels dissabtes d'aquest mes de febrer es completen amb la música contemporània de Logos Ensemble el dia 13, l'obra pianística de Toru Takemitsu a càrrec de Noriko Ogawa el dia 20, i l'actuació de la soprano Kym Amps el dia 27.

Estelrich anuncià també que enguany s'ha creat un cicle per commemorar el 150 aniversari de la mort de Chopin que començarà el 5 de març amb la soprano Alexandra Kurzak, el baríton Jacek Jaskula i la pianista Alicja Faryniarz i que s'emmarca dins de la programació habitual dels divendres. Aquest cicle vol reunir en tres concerts la música de cambra, les composicions de piano i l'obra vocal d'aquest compositor, poc coneguda i interpretada, amb la participació de la soprano Maria de la Pau Juan.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris