algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

Més música per a la Rua i més espai per a la Rueta

L'Ajuntament de Palma presentà ahir el programa d'activitats de les festes

Més espai al matí. Més música a l'horabaixa. Aquestes dues són les principals novetats del diumenge de Carnaval, el diumenge dia 14, a Palma, segons explicà ahir el tinent de batle de Cultura i Joventut, Sebastià Barceló. Expliquem-nos.

Primera part: més espai. I és que la Rueta del matí es farà per un escenari més ampli. Si habitualment els nins passejaven pel Born, on hi havia dues tarimes, enguany els menuts podran moure's també per la plaça Joan Carles I i per l'avinguda Antoni Maura. Hi haurà també actuacions infantils a la plaça de la Reina, a l'Hort del Rei i davant de la Delegació del Govern. Per acabar d'animar el matí, també desfilaran xeremiers per tots els carrers de la Rueta.

Sebastià Barceló animà perquè la festa no sigui només per als més menuts. «Que tothom vagi disfressat i no només els nins, que sigui una festa per a tothom», digué el portaveu municipal. Perquè tot pugui funcionar com toca, el Born i els seus voltants quedaran tancats al trànsit a les deu i mitja del matí.

Pel que fa a la música, tot apunta al fet que sigui una de les protagonistes de la Rua de l'horabaixa. Si més no, aquesta vegada en les bases per participar a la desfilada de les carrosses i comparses es destaca que es valorarà molt positivament la incorporació de l'element musical «i especialment la música en directe amb qualsevol tipus d'instruments». L'Ajuntament, que hi ha destinat cinc milions i mig de pessetes, vol que aquesta sigui «la Rua més viva i animada que mai».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris