nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
11°

El Govern aprova els plans de descompte

Els internautes estan enutjats amb les tarifes d'Internet. Després de tres vagues i les queixes persistents dels usuaris de la xarxa, el Govern ha començat a actuar. Fa uns dies anunciava la possibilitat d'establir una tarifa plana. Malgrat això, Foment va sorprendre ahir amb l'aprovació dels plans de descompte en els preus de connexió. L'instrument seran uns abonaments d'entre 10 i 50 hores i els preus dels quals oscil·laran entre les 850 i les 8.500 pessetes, depenent de l'horari de connexió.

Cada persona podrà contractar simultàniament el nombre d'abonaments que estimi convenient, per la qual cosa l'usuari podrà ajustar el seu consum distribuint-lo almenys en múltiples de deu hores. El consum del bo es computarà per segons i compatibilitzant des del primer segon de les telefonades, per la qual cosa no hi ha despesa d'establiment de trucada que permetrà reduir «significativament» l'impacte econòmic de les comunicacions no fetes.

A més, les telefonades corresponents al consum dels abonaments figuraran detallades en la factura telefònica. L'abonament de deu hores tindrà una quota d'alta, tant de nit com de dia, de 150 pessetes, mentre que la quota d'abonament (mensual) serà de 850 pessetes de nit i de 2.100 pessetes de dia. Quant al bo de 50 hores, la quota d'alta se situarà de nit i de dia en les 250 pessetes, mentre que la quota d'abonament (mensual) assolirà les 3.750 pessetes de nit i 8.500 de dia.

D'altra banda, la Comissió Delegada per a Afers Econòmics també va aprovar les tarifes de les telefonades que es fan des d'un telèfon mòbil a un mòbil del sistema Iridium, operatius en tot el planeta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris