algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Els sons d'un clavecí històric seran reviscolats per Passamezzo Antico

Es podrà gaudir aviat del disc gravat pel grup basc amb Ona Digital

Va ser aquest estiu quan començaren a sonar les primeres notes. Després d'un acord amb el Museu Diocesà de Bilbao, el grup basc de música antiga Passamezzo Antico i la productora mallorquina Ona Digital han enregistrat un disc amb un clavecí històric recentement restaurat, amb música barroca dels segles XVII-XVIII.

En un entorn màgic s'instal·là el clavecí a l'ermita de Santa Magdalena (a un poble que es diu Lamindano) i es posaren a treballar en l'enregistrament. Aquest més de gener varen fer els darrers arrenjaments als estudis de gravació de Palma, Ona Digital i el resultat és a punt de sortir al mercat.

«Ha estat un treball laboriós. El disc es distribuirà a tots els nivells i es promourà en tot l'àmbit estatal. El repertori es va elegir segons el grup i el resultat és magnífic. És una música que arribarà fàcilment a la gent». Així ho afirmà el productor d'Ona Digital, Toni Fernández.

Pedro Gandia, violi barroc; Itziar Atutxa, violoncel barroc i Joan Manuel Ibarra, clavicèmbal són els integrants de Passamezzo Antico, un grup integrat en els circuits de música clàssica que gaudeixien d'un gran prestigi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris