nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

«El meu és un art sense pretensions, m'agrada fer obres simpàtiques»

Antoni Socias inaugura avui vespre a la galeria Gianni Giacobbi de Palma

60556

Antoni Socias.

T. M.

Les vuit del vespre és l'hora assenyalada perquè la nova exposició d'Antoni Socias es doti de sentit. Serà el moment de la inauguració a la galeria Gianni Giacobbi de «Un catálogo pequeño, una sala de reducidas dimensiones, una exposición íntima... y unas palabras para finalizar», un conjunt format per tot un seguit d'obres creades majoritàriament per a aquesta mostra.

Socias, que encara està paint el fet d'haver estat elegit per representar Espanya a la XXIV Biennal Internacional de Sao Paolo clausurada el 13 de desembre, canvia absultament de registre i abandona la monumentalitat de les seves obres per, amb les sobres, restes i detritus del seu taller, elaborar un microcosmos ben personal i temàticament molt ampli.

«Les tècniques sempre són un mitjà, les empr de manera molt lliure i les seves possibilitats, amplituds i escales són immenses. Quan un juga a fer la combinació de les diverses tècniques el ventall de les possibilitats creix molt».

Socias explicà que «encara que les obres d'aquesta mostra sembla que indiquin dispersió, crec que cada una respon realment al que jo volia, treballar amb els materials de síntesi per fer una obra íntima i intimista. Aquesta exposició és un repte gran i una passa més. Després de treballar amb obres tan grans com les anteriors ha estat un xoc tornar a fer feina amb peces petites».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris