cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Breus

• Art

Museu Picasso El Museu Picasso de Barcelona va superar el 1998 per primera vegada el milió de visitants, segons informaren fonts del Museu. El nombre total de visitants va ser d'1.000.338, uns 170.000 més que l'any anterior. Amb aquesta xifra, el Museu Picasso de Barcelona ha superat el nombre de visitants de museus tan concorreguts com el del Barça, el Dalí de Figures o la Fundació Thyssen de Madrid. EPR.

• Literatura

Cela Finalment sí li han implantat un marcapassos a Cela. L'escriptor, que ahir romania ingressat a la Unitat Coronària de l'hospital Gregorio Marañón de Madrid, està convalescent de l'operació. Fonts del Servei de Cardiologia de l'Hospital, consultades ahir, indicaren literalment en ser demanades per la salut del premi Nobel de Literatura: «és a la Unitat Coronària. Sí. A baix. És que ahir li posaren un marcapassos i el baixaren a baix». R.P.

Luis Landero Matías Moro, un home que du una vida assossegada i feliç i a qui un succés fortuït li fa descobrir l'amor i el llança a l'aventura, és el protagonista de la nova novel·la de Luis Landero, que serà a les llibreries la primera setmana de febrer. Presentada per Tusquets com un viatge insòlit a través del món de les finances, de l'èxit, del poder, de l'amor, del miratge d'una segona joventut, El mágico aprendiz és la tercera novel·la d'aquest escriptor nat a Alburquerque (Badajoz) el 1948. EFE.

• Història

Granada El darrer soldà del Regne de Granada, el popularment conegut com Boabdil, s'ha convertit en Muhammad XI i no XII com fins ara es pensava, segons la nova genealogia proposada per la historiadora Roser Salicrú. EFE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris