algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Les danses i la BusGimcana 99 posaran en moviment tot Palma

Cinc companyies de les Illes actuaran a l'Hort del Rei i al Teatre Municipal

Aquest cap de setmana serà mogut. Hi haurà bauxa per a tots els gusts. La dansa envairà el carrer i el Teatre Municipal i els més joves hauran d'«abusar» del transport públic. Seran dies plens d'activitats i en la qual la dansa serà el testimoni d'un art que està en creixement a l'Illa i que gaudeix de bona salut. Cinc companyies actuaran i mostraran amb el seus sentiments i moviments diferents estils. Diumenge serà el moment en què els més joves prendran el carrer per tal de participar en la primera Busgimcana 99 organitzada pel casal de Joves Central.

La dansa ja es va encetar ahir amb Laura Girotti i Catalina Moll que oferiren un espectacle amb «una veu que balla i un cos que canta» amb el títol Pluges. Avui a les 12 hores a s'hort del Rei quatre personatges intentaran exterioritzar sentiments com l'absència pròpia o de l'ésser estimat, la incomunicació emocional donant lloc a la improvisació dels impulsos més espontanis. La companyia «Ah Danzade» presentarà Lo sentido del movimiento. Més tard, a les 21 hores, vindrà un altre espectacle diferent amb un eix comú: les dones; Absolut Cia portarà la trilogia Impala.

Per a diumenge també a l'Hort del Rei a les 12 hores «Trocala» portarà una proposta escènica interdisciplinar que plasma quadres sonors. La companyia és una barreja entre pintura dansa, música i text. Alhora que es va dansant, una pintora, Martina Amengual anirà dibuixant un mural. A les 19 hores el ballet poliforma oferirà dues peces de contingut neoclàssic, un ball interactiu on el públic tria el desenllaç.

El mateix diumenge tindrà lloc la Busgimcana adreçada als joves d'entre 14 i 20 anys. Amb aquesta activitat es vol potenciar el bus urbà i alhora omplir el temps lliure. S'haurà de passar per una sèrie de proves però per sobre de tot s'haurà d'utilitzar el transport públic. S'hi han apuntat un total de 150 persones.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris