algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Ietsin, Madonna, Perugorría i Presley

• BORIS IELTSIN

Noces secretes de la néta Els russos segueixen amb passió la darrera notícia del «cor», una veritable bomba: el casament secret, i amb embaràs inclòs, de la néta del president Boris Ieltsin, Katia Okulova. «La princesa del Kremlin», es casà el 23 de gener, mentre els metges decidien si el padrí de Katia necessitava ser intervingut quirúrgicament. L'endemà la parella començà un viatge de deu dies. El lloc on passaran la lluna de mel Katia, de 19 anys, i el seu marit no és l'únic secret del casament, que en qualsevol altre país podria ser la notícia de l'any de la premsa del cor. Segons sembla, el novii prohibí a «la princesa» que digués el seu nom i la seva ocupació. És per això que circulen tota casta de rumors, des que és company seu d'universitat al fet que és fill d'una mestra de literatura que tenia l'al·lota. DdB.

• MADONNA

Vol cantar a l'òpera de Viena La cantant nord-americana Madonna, que sempre aconsegueix sorprendre els seus seguidors, negocia actualment a través dels seus representants un possible concert a la prestigiosa Òpera de Viena. Sembla que l'antiga cantant rebel i provocadora podria cantar el proper 17 de maig al mateix escenari en què ho va fer anteriorment gent com Plácido Domingo, Josep Carreras o Agnes Baltsa. L'Òpera de l'Estat de Viena, un dels teatres més prestigiosos del món en el seu gènere, vol obrir-se al pop i al rock. És per això que estan plantejats altres concerts, com ara el del grup Queen el proper mes de febrer, i el de REM per al juliol. Si es confirma la notícia, apareguda al setmanari austríac News, el concert seria tot un esdeveniment a la ciutat. DdB.

• JORGE PERUGORRÍA

Actua amb Miguel Littín L'actor cubà Jorge Perugorría, conegut pel seu paper de culte homosexual a la pel·lícula nominada a l'Òscar Fresa y Chocolate, farà d'un cruel explotador romanès en la propera pel·lícula del xilè Miguel Littín. L'artista cubà farà el paper de Julius Popper, el cercador d'or que assolà els indígenes de l'illa del sud de la Terra del Foc. «Cercàrem moltes opcions, amb molts actors, vàrem fer moltes proves i la que em deixà més satisfet fou la de Jorge per la potencialitat de les seves pròpies vivències», explicà el realitzador. Perugorría, que fa de Goya a la cinta que roda Carlos Saura, se sumarà així a un repartiment internacional en què també participarà la bella italiana Ornella Muti i el seu compatriota Claudio Santamaría, a la pel·lícula titulada Tierra del Fuego. La cinta estarà basada en l'obra homònima de l'escriptor Francisco Coloane. REUTERS.

• LISA MARIE PRESLEY

Acord amb el diari que demandà Lisa Marie Presley ha arribat a un acord amb el National Enquirer, al qual demandà per difamació. Tot començà per un article de l'Enquirer publicat el mes de juny del 1997 en què s'afirmava que la filla d'Elvis Presley s'havia «automutilat» intentant suïcidar-se. Els terminis de l'acord no s'han donat a conèixer, però tot apunta que Lisa Marie Presley ha d'haver rebut una gran indemnització econòmica, quantificada en devers un milió de dòlars. «Esper que judicis com el meu forcin aquest tipus de diari a pensar-s'ho dues vegades abans de publicar informacions falses sobre mi o altres persones», declarà l'exesposa del polèmic cantant Michael Jackson en un comunicat emès en relació a l'acord.AFP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris