cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

De les pintures rupestres a la fibra òptica

El proveïdor de serveis a través de cable ONO repassa la història de la comunicació en una exposició

61646

L'exposició permet la participació dels visitants.

Són cinc-cents metres quadrats. Un viatge per la història de la comunicació que comença a les pintures rupestres i acaba en els darrers avenços en aquest camp, la fibra òptica. Enmig, un poc de tot: senyals de fum, la impremta, el tam-tam, la fotografia... I tot a l'exposició Les edats de la comunicació instal·lada en un envelat al moll de les Golondrines, davant l'Auditòrium. La mostra, que estarà oberta fins diumenge, és una iniciativa d'ONO, el primer proveïdor de serveis integrats de telecomuniacions en una sola xarxa de cable a través de l'ús de la fibra òptica.

L'exposició fou inaugurada ahir per la presidenta del Consell Insular de Mallorca (CIM), Maria Antònia Munar, i pel conseller d'Educació, Cultura i Esports, Manuel Ferrer. Els dos representants, acompanyats del director general d'ONO a Palma, Carlos Luengos, visitaren la instal·lació participant en aquelles zones interactives de la mostra com ara on s'explica el funcionament del morse, del llenguatge de signes o dels tambors de tam-tam.

La presidenta del CIM, Maria Antònia Munar, destacà durant el parlament d'inauguració que «esperava que fos visitada per molta gent, sobretot jove, que podran repassar la història de la comunicació de forma molt agradable i divertida». El conseller Ferrer, per la seva banda, mostrà satisfacció pel fet que «cada vegada sigui més senzill comunicar-se, arribar a més gent». El director general de l'empresa a Mallorca, Carlos Luengos, digué que la mostra era «un homenatge a qui ha posat les comunicacions on són». Luengos també destacà que l'empresa vol «implicar-se en la vida dels mallorquins». En aquest sentit destacà que ja hi ha més de cent treballadors fent-hi feina i que «espera que en siguin molts més».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris