algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
17°

Breus

• PUBLICACIONS

Miquel Ferrà L'escriptor Miquel Ferrà i Martorell presentà ahir vespre al públic el seu darrer llibre Les llegendes del Che, editat per Bromera. El llibre va ser presentat per Guillem Frontera, qui en lloà les virtuts. DdB.

• PATRIMONI

Ramon J. Sender El conseller de Cultura d'Aragó, Vicente Bielza, signarà avui a la ciutat californiana de San Diego (Estats Units) l'entrega del llegat de l'escriptor Ramón J. Sender a la Diputació General d'Aragó. L'acte formalitzarà la donació de diversos estris personals i un fons bibliogràfic procedent de la biblioteca privada de l'autor. EFE.

Monasterio Valbuena El projecte per rehabilitar el monestir de Santa Maria de Valbuena (Valladolid) com a seu de la Fundació de las Edades del Hombre comptarà amb 822 milions de pessetes procedents dels fons FEDER, informaren fonts de l'entitat cultural. Aquests fons, que s'emmarquen dins del programa operatiu FEDER de Castella i Lleó 1994-1999, suposen el seixanta per cent del total de l'obra programada, al qual se sumarà el finançament de la Junta de Castella i Lleó i de Caja España, amb 300 milions de pessetes per part de cada institució. EFE.

• ART

Miquel Aparici El director d'Art de la revista de còmic El Jueves i pintor Miquel Aparici, inaugurarà el proper dimarts a la galeria 3 Art BCN de Barcelona la seva primera exposició individual, Insectario, que mostra unes 50 pintures amb altres tants insectes realitzades amb cafè i sucre i traçades amb l'únic ajut d'una cullereta. EPR.

Miguel Villá Demà s'inaugurarà al Centre Cultural Conde Duque de Madrid una exposició de l'artista català Miguel Villá (1901-1988), figura destacada de la pintura espanyola d'aquest segle. La mostra està patrocinada per la Fundació Banc de Sabadell. El batle de Madrid manifesta al catàleg de la mostra que un excel·lent quadre, La cocina, que Miguel Villá pintà el 1939 és suficient per qualificar aquest artista com a molt important. EPR.

Santa Rufina El primer tinent de batle de l'Ajuntament de Sevilla, Alejandro Rojas Marcos, va voler ahir deixar clar que el Ministeri d'Educació i Cultura (MEC) no ha fet «absolutament res» per pujar per l'obra Santa Rufina, atribuïda a Velázquez i que se subhasta divendres a la sala Christie's de Nova York i va dir que «si el quadre ve a Sevilla serà gràcies als empresaris andalusos». EPR.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris