cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

El primer casament «rosa» de l'any

Els setmanaris rosa avançaren edició per les noces de Carolina

Les revistes del cor que tenen un dia específic per sortir a la venda, els dijous, duen unes «setmanetes» sorprenent-nos i surten a la venda el dia més inesperat. Però, és clar, que Carolina i Ernst de Hannover es casin és motiu suficient perque és faci una tirada especial per cobrir l'esdeveniment. I si l'atracció cap a ells es veu augmentada per l'estat de bona esperança de la princesa, encara més.

«La tercera boda de Carolina» (Lecturas); «la boda. Carolina, embarazada, se casa con Ernesto» (Diez minutos) i «Boda civil de Carolina i Ernesto de Hannover» (Semana) són els titulars de portada d'aquestes publicacions que, sense més remei (només hi hagué una fotografia oficial de la parella), presenten la mateixa fotografia de portada. Per cert, no us perdeu el detall de Semana que destaca a primera plana: «La princesa de Mònaco, embarassada, s'ha casat amb el marit de la seva millor amiga». Au!.

I és que a la fi arribà el dia. Carolina i Ernst es casaren el dia 23 a les 11.45 hores per sorpresa de tothom. En la més estricta intimitat, sense banderes onejant als balcons dels Principat, ni amb els nuvis saludant al balcó, com és tradició, arribaren les primeres noces de l'any.

La cerimònia civil, caracteritzada per la discreció i el silenci, tingué lloc el mateix dia que la filla major del príncep Rainiero feia 42 anys, mentre que el seu marit Ernst compta amb 44 anys.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris