algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Tangos de Piazzolla per a la història de la mà del pianista David Gómez

Una mescla entre jazz i música clàssica, així són els tangos del compositor argentí Astor Piazolla que ja queden per a la història i que es podran conèixer de la mà del pianista mallorquí David Gómez. Ara està enregistrant als estudis d'Ona Digital un disc compacte que recull deu peces de Piazzola i la presentació del qual està prevista el proper dia 6 d'abril a la sala Mozart de l'Auditòrium.

«Fa dos anys que vaig començar a escoltar aquestra música gràcies a Roberto Bravo, em va interessar molt i vaig creure que era un bon motiu per fer una gravació, perquè només n'hi ha una per a piano. Fa un any que ho estic preparant i ha estat un treball de recerca ja que les composicions estaven disperses, les vaig aconseguir en una casa alemanya. Durant tres dies farem l'enregistrament», deia David Gómez, un pianista mallorquí amb un futur prometedor que actualment fa feina a Holanda.

Toni Fernández, productor, va manifestar que «David Gómez està fent un treball d'un gran nivell. Com a productor ha estat refrescant variar una mica i apostar per un disc atrevit des del punt de vista clàssic. Aquest disc mostra el caràcter universal que té la música, i romp les barreres».

Fernández va assegurar que «la interpretació de David Gómez és extraordinària. Són obres interioritzades, que coneix molt bé i supòs que agradarà molt ja que és agradable per escoltar». El disc es presentarà pel maig a Rotterdam i pel setembre a Amsterdam i també s'han previst concerts per a l'illa. El títol no està definit però problablement serà Tangos per a piano d'Astro Piazzolla.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris