algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

«El mar» rebrà 25 milions del Govern

El mar, la novel·la de Blai Bonet que serà portada al cinema pel director mallorquí Agustí Villaronga, rebrà una subvenció del Govern balear de 25 milions de pessetes. El guió fou escrit per Antoni Aloy. El mes d'abril és previst que s'iniciï el rodatge d'aquesta pel·lícula.

El director general de Cultura i Política Lingüística del Govern balear, Jaume Gil, va dir que «només estam pendents de firmar un conveni amb una productora catalana. En principi hi ha la voluntat d'ambdues parts per atorgar la subvenció. I esperam que el conveni se signi el més aviat possible, abans de dos mesos».

El mar, encara que no és una novel·la autobiogràfica, plasma alguna de les vivències que el poeta de Santanyí va viure en la seva adolescència en plena postguerra. La productora serà la de Pedro Almodóvar, El deseo S.A.

El mar és una de les propostes que tenia Agustí Villaronga des de fa temps. La mort de Blai Bonet en el desembre del 97 no serà un impediment per dur-la a terme. De fet, com ha manifestat en altres ocasions Villaronga, Blai Bonet havia donat el vistiplau al guió i ja està tot llest.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris