algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

L'Associació d'Escriptors homenatjarà a Palma Brossa, Marçal, Vidal i Gayà

Serà en el decurs de l'entrega dels premis Cavall Verd d'enguany

94858

Antònia Vicens.

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana homenatjarà a Palma els escriptors Joan Brossa, Maria Mercè Marçal, Miquel Gayà i Andreu Vidal "tots ells tristament desapareguts l'any passat", en el decurs de les jornades i taules rodones que s'organitzaran amb motiu de la celebració dels premis Cavall Verd d'enguany,.

Antònia Vicens, presidenta de l'entitat, explicà a Diari de Balears que «amb motiu dels premis normalment homenatjam els nostres companys de professió que han mort en el decurs de l'any passat. En aquest cas també hem cregut que s'havia d'homenatjar Andreu Vidal, un gran poeta, tot i que no fos soci nostre. Ell era una persona molt particular a la qual li agradava molt anar a la seva, però així i tot mereix l'homenatge i el reconeixement dels seus companys de professió».

Encara que de moment no hi ha data concreta definida, l'Associació d'Escriptors està estudiant realitzar l'entrega dels premis Cavall Verd d'enguany amb una setmana d'anterioritat a la Diada de Sant Jordi. «El nostre propòsit és començar a escalfar els motors per a la festa del llibre i aquesta serà la nostra contribució a la festa. Els actes es desenvoluparan en diverses taules rodones i un sopar poètic, però encara depenem de moltes de coses, com pugui ser la confirmació del local i la garantia que no hi hagi grans coincidències d'esdeveniments culturals a la mateixa data».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris