algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Salma, Jennifer, Joan Pau i Cindy

• SALMA HAYEK

Torna a la tele L'actriu mexicana Salma Hayek, que ha treballat amb actors com ara Antonio Banderas, tornarà a la televisió, el mitjà on va donar les primeres passes artístiques, però ara com a productora de programes. Segons el Daily Variety, Hayek ha firmat un contracte de dos anys per crear programes de televisió en anglès per Columbia Pictures i en espanyol per Telemundo. EFP.

• JENNIFER LOPEZ

Amb Disney Jennifer Lopez, l'actriu llatina més ben pagada als Estats Units, podria protagonitzar la versió fílmica de la popular sèrie de televisió infantil nord-americana Where´s in the world Carmen Sandiego?, segons el Daily Variety. L'actriu negocia amb l'estudi Disney la participació a la pel·lícula, el paper estel·lar de la qual s'associà inicialment amb Sandra Bullock, segons el diari. AFP.

• JOAN PAU II

Comenta Benigni El papa Joan Pau II estimà que fins i tot a un camp de concentració nazi «s'hi poden trobar sants», en ser demanat ahir sobre el film La vida és bella, de l'italià Roberto Benigni. A l'avió papal que el conduïa a Mèxic, el pontífex comentà la pel·lícula de Benigni, que narra la història d'una família internada en un camp de concentració nazi. AFP.

• CINDY CRAWFORD

Està embarassada Cindy Crawford, una de les supermodels més cotitzades, lluïrà un altre tipus de corbes en els pròxims mesos, ara que espera el seu primer fill, fruit del seu matrimoni amb Rande Gerber. Segons anuncià dijous el seu portaveu, Annett Wolf, la parella donà la bona nova a la seva família el passat cap de setmana. Crawford i Gerber es casaren el passat 29 de maig amb un enllaç íntim celebrat a l'illa Paradís, a les Bahames. AFP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris