cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

Totes les apostes, per a «La niña de tus ojos»

Exhibidors i el crític de «Diari de Balears» pronostiquen la travessa dels Goya que es lliuren anit

Sembla haver-hi unanimitat. Tant aquí, entre els exhibidors i el crític de cinema del Diari de Balears, com entre la majoria de crítics i periodistes cinematogràfics de la Península: La niña de tus ojos serà la gran triomfadora dels premis Goya que es lliuren aquesta nit a Madrid.

El abuelo, de José Luis Garci, protagonista d'una agra polèmica sobre la suposada compra de vots dels membres de l'Acadèmia, pot veure's afectada negativament per aquest motiu, cosa que lamenta de manera especial Joan Olives (cinemes Chaplin), que la considera «una gran pel·lícula afectada per qüestions polítiques». Olives aposta, en aquest sentit, pel Goya a la millor direcció per a José Luis Garci. Però si aquesta aposta és solitària, El abuelo sembla també tenir un guardó sense discussió: el de millor interpretació masculina protagonista, que seria per a Fernando Fernán Gómez. Així ho creuen Joan Salas (empresari de la Sala Augusta i els cinemes Portopí, entre d'altres); Per Bonet (responsable de les Sales Renoir); Joan Olives i Gustavo Gato, el crític cinematogràfic del Diari de Balears. L'única veu dissonant, l'única aposta diferent, és la de Margalida Salom (Metropolitan, Portopí...), que aposta per Antonio Resines a La niña de tus ojos. On no hi ha discussió és en el premi a la millor interpretació femenina protagonista. El Goya per a Penélope Cruz sembla indiscutible.

La unanimitat és gairebé absoluta també en la millor pel·lícula i director. Tot i que Pere Bonet és l'únic que aposta per Barrio i Fernando León, gairebé una aposta més de cor que de cap, es mostra convençut que La niña de tus ojos serà «la vençedora de la nit». Gustavo Gato, que també té el cor pres per Barrio, lamenta que «una pel·lícula tant interessant hagi tingut la mala sort de coincidir amb pel·lícules com La niña de tus ojos o El abuelo, que potser rebrà algun Goya de pes de sorpresa».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris