algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
16°

Feliu reconeix la mala planificació de l'horari d'actuacions a la plaça Major

L'any que ve, si continua sent regidora, vol incloure-hi més grups per allargar la celebració

Ho va reconèixer. La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Carme Feliu, va reconèixer la seva errada a l'hora de planificar les actuacions a la plaça Major, l'escenari més gran i que se suposa que aplega la major quantitat de gent.

Textualment va dir: «No tenc cap problema a reconèixer que ens hem equivocat i que a la plaça Major l'espectacle va acabar massa prest». I aquí va quedar tot. Res a dir sobre la qualitat dels espectacles excepte per remarcar que «han assolit l'èxit que s'esperava» (quan hi va haver menys gent al carrer que mai).

Amb vista a l'edició de l'any que ve, Feliu va assenyalar que s'intentaria dur més gent a la plaça Major, algun altre grup per tal d'allargar les celebracions i donar suport als més joves, que són el col·lectiu que acostuma a perllongar la festa fins més tard. Tot això, és clar, si l'any que ve continua sent regidora de Cultura a l'Ajuntament.

I, canviant de tema, també s'ha de dir que, tot i la decepció generalitzada de dimarts, l'espectacle Aiguafoc 99 va resultar tot un èxit. Les estimacions oficials diuen que s'ha arribat a la xifra de 220.000 espectadors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris