algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Cruz, Banderas i Duque

• Penélope Cruz

Premi Unió Actors Penélope Cruz, Beatriz Carvajal i Rafael Alonso (a títol pòstum) varen ser elegits dimarts entre els guanyadors de la VIII edició dels premis Unió d'Actors, que varen ser lliurats durant una gala en el teatre Albéniz de Madrid. Els premis Unió d'Actors són concedits per votació entre els mateixos afiliats al sindicat dins les categories de teatre, cinema, televisió i revelació. A l'apartat de teatre, els guardonats foren: protagonista, Carles Hipólito per Arte; secundari, Pedro Casablanc, pel Señor Puntila y su criado. En cinema, Penélope Cruz, va obtenir el premi de protagonista per La niña de tus ojos; secundari, Francisco Algora per Barrio. Rafael Alonso fou guardonat amb el premi toda una vida José Maria Rodero, que fou recollit per la seva vídua. EP.

• Antonio Banderas

Fantasma òpera L'actor Antonio Banderas i l'actriu britànica Catherine Zeta-Jones, parella protagonista de La Màscara del Zorro, podrien reaparèixer junts en la versió cinematogràfica del musical d'Andrew Lloyd Weber El fantasma de l'Òpera, segons informa el diari especialitzat Daily Variety. El cineasta indi Shekhar Kapur, realitzador de la producció Elizabeth, la primera en anglès en la seva llarga carrera, està a punt d'arribar a un acord per dirigir-la, va afegir el rotatiu. EP.

• Pedro Duque

Acadèmic L'astronauta Pedro Duque va resultar elegit acadèmic de la nova Acadèmia d'Enginyeria, que comença el seu camí després del període de tutela exercit per la Secretaria d'Estat d'Universitats, Investigació i Desenvolupament. El president és l'enginyer agrònom Elias Fereres. E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris