algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
18°

Breus

• SUBHASTES

Per Internet La casa de subhastes nord-americana Sotheby's organitzarà vendes per Internet i invertirà enguany 25 milions de dòlars per desenvolupar aquesta nova activitat. La firma, fundada fa més de 250 anys a Londres, està convençuda que la xarxa d'Internet «està extraordinàriament ben adaptada» a l'organització de subhastes, que seran d'aquesta forma accessibles a «milions de persones». El grup farà ja a mitjans d'any la primera subhasta d'aquest tipus. Serà d'objectes del món del beisbol.AFP.

• ARQUEOLOGIA

Vil·la romana Un grup d'arqueòlegs ha trobat a Tarragona restes d'una vil·la romana del segle I abans de Crist. La troballa es va produir al carrer Pere Martell i ha posat de manifest la importància arqueològica de l'eixample de la ciutat. Aquesta vil·la permetrà conèixer millor com era l'espai urbà de la Tarraco que creixia més enllà de la muralla. Entre les restes habituals en una excavació, com monedes i ceràmica, també han aparegut columnes i capitells. Les restes plantegen que la zona estava compartida per habitatges i indústries relacionades amb l'activitat portuària.EP.

• PINTURA

Quadres falsos Tres dels nous quadres del pintor holandès Rembrandt (1606-1669) exposats al Nationalmuseum d'Estocolm serien falsos, segons anuncià el museu nacional suec. Ja fa deu anys que el centre tenia dubtes sobre l'autenticitat dels quadres. Un dels tres quadres du la firma però no fou pintat per ell. Un altre du l'etiqueta del mestre, però probablement fou pintat per un deixeble mentre que sobre el tercer es dubta si és «una còpia d'un quadre perdut» del mestre holandès.AFP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris