algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
19°

La llum de més de 400 mil bengales celebrà la Universíada

Les instruccions eren molt precises: en el moment en què s'encengués el cartell lluminós en homenatge a la Universíada s'havien d'encendre les 450 mil bengales repartides a 33 punts diferents de la ciutat, una iniciativa que havia promogut el Diari de Balears.

I molta gent ho va fer així i va poder complir amb el ritual, però molts d'altres ni tan sols varen poder veure el tan esperat cartell, que viatjava en un vaixell de sis metres per la badia.

Tot i així, la impaciència va poder més que les ganes de seguir les instruccions, i molts dels que no havien pogut gaudir de l'espectacle en primera línia de mar es decidiren per encendre finalment les bengales, omplint gran part del recorregut dels focs d'artifici de petits punts lluminosos.

Edificis magnífics com la Seu tingueren anit una il·luminació extraordinària, caracteritzada pel to taronja de les bengales enceses arreu de la murada, talment un firmament arran de terra.

Grans i petits, tothom que s'acostà anit a la badia de Palma va voler participar a l'espectacle Aiguafoc 99 i posar el seu puntet de llum a la nit de foc ciutadana, un colofó a la festivitat de sant Sebastià que va comptar amb tots els colors de l'arc de sant Martí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris