algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

«Currículum» o com riure's d'un mateix, des d'avui al Teatre del Mar

Riure's de nosaltres mateixos. Dir tot allò que no deim davant la gent. Mostrar el que som de veritat, i no el que deim ser. Descobrir les veritables dades. Allò que mai no apareixerà al nostre currículum. Això és el que proposa l'autor, director i actor valencià, Carles Alberola, en l'espectacle que a partir d'avui, i fins el diumenge 31, es podrà veure al Teatre del Mar.

Alberola encetà a Currículum el seu endinsament al «món» del seu amic, prematurament desaparegut, Enric Balaguer. Així, Currículum està basat en Un cor famolenc, de Balaguer. També fou en un text d'aquest escriptor, Manual de seducció que Alberola basà un altre dels seus espectacles, Mandíbula afilada, que va poder veure's al Teatre del Mar la temporada passada.

«El nostre currículum està marcat per les dates i esdeveniments crucials de la nostra existència. Ens acostumem a recitar-lo com una lletania i arribem a pensar que això, les dates i els esdeveniments freds, constitueixen el fruit de la nostra vida. Però, què s'amaga darrere del currículum de cadascú de nosaltres?. (...) Massa sovint oblidem que darrere de tot plegat hi havia el rostre de l'amic que ens va regalar una granota, el riure de la mare o l'alegria de descobrir que una besada obria les portes del paradís», escriuen Alberola i Pasqual Alapont sobre l'espectacle.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris