lluvia ligera
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Sa Nostra enceta el cicle «Dones entre dos segles»

El centre de Cultura de Sa Nostra enceta demà el cicle de conferències Dones entre dos segles, un cicle organitzat en col·laboració amb el Lobby de Dones de Mallorca. Aquest està articulat entorn de cinc conferències. Demà el titol és Espai i genere. El masclisme a l'arquitectura a càrrec de la catedràtica d'Arquitectura de la Universitat de la Corunya Pascuala Campos. La següent conferència serà el dia 16 de febrer. Rosa M. Martí parlarà de La roba femenina: element de repressió o alliberament durant el segle XX.

El dia 9 de març s'oferirà una conferència de La bellesa com a parany a càrrec d'Amelia Valcarcel. Els homes davant els canvis de les dones és el títol de la xerrada del dia 22 d'abril a càrrec de José Angel Lozoya. Es clourà el cicle el dia 13 de maig amb Com combinar allò privat i públic? per Soledad Murillo.

Pascuala Campos inicia el cicle demà a les 20 hores a l'Auditori del Centre de Cultura. Va ser premiada en el Concurs Nacional de Projectes per a centre de Formació Professional d'Aqüicultura a l'illa d'Arcusa, l'any 1990. Fins l'any 1978, va exercir l'arquitectura a l'equip de Cesar Portela a Galícia. A partir d'aquesta data i fins l'any 1982 va formar equip amb Ana Fernández.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris