algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Una nova era digital comença avui en les telecomunicacions: l'etapa Infovía Plus

Infovía, l'antic sistema d'accés de Telefònica, va desaparèixer ahir vespre

Infovia, el sistema d'accés a Internet de Telefònica va desaparèixer oficialment ahir a la mitjanit, per la qual cosa totes les connexions amb Internet es canalitzaran a partir d'aquest moment a través del nou sistema, Infovía Plus.

Aquest servei, que ja canalitzava més d'un milió de telefonades diàries a Internet, la qual cosa representa el 70% del total, segons informà aquesta setmana l'operadora serà l'únic operatiu a partir d'avui. Telefònica precisa que aquestes connexions s'estan realitzant amb absoluta normalitat i superen en qualitat de servei el seu predecessor.

No obstant això, l'operadora ha emplaçat tant els usuaris com els proveïdors de serveis que accelerin la migració. Els proveïdors de Telefònica (TSAI i TeleLine) han realitzat ja la migració dels seus clients al cent per cent i la resta dels proveïdors es trobaven entorn al 70% en quant a migració a altres serveis d'accés alternatius a Infovía, com és el cas d'Infovía Plus.

Telefònica va recomanar als proveïdors que facilitassin la migració als seus usuaris com més aviat millor. En aquest sentit, amb la finalitat que no hi hagi problemes avui i que ningú no es quedi sense servei, Telefònica insta els usuaris perquè demanin el nou nombre d'accés al seu proveïdor d'Internet.

Infovía Plus és el servei que facilita l'accés a la informació i als serveis proporcionats pels proveïdors de serveis d'informació connectats a la xarxa IP. Les connexions a través d'Infovía Plus continuaran mantenint el cost d'una telefonada local (el més reduït).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris