nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Les «Criatures» de T de Teatre, a Manacor

Una visió insolent i àcida de la infància es posarà en escena els propers dies 18'19 i 20 de gener al Teatre Municipal de Manacor. L'obra «Criatures» de la companyia catalana T de Teatre és el seu darrer muntatge sobre el món de la infància i per extensió el món dels adults i ningú en surt ben parat. Es tracta de mostrar l'abisme que hi ha entre els dos universos.

T de Teatre, en aquesta ocasió, du a l'escenari temes trascendents dignes de reflexió però des de l'humor. Son una sèrie de contes de diferents autors i aquest espectacle continua la línia dels anteriors: Petits contes misògins i Homes. Criatures tanca aquesta trilogia de T de Teatre que va néixer al 1992 i, segons manifestaren les seves protagonistes, amb ell es clou una etapa de T de Teatre.

La companyia està formada per Mamen Duch, Miriam Iscla, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca que en aquesta ocasió ha substituït la interpretació per les tasques de direcció. Cinc actrius que han triomfat en els escenaris.

El drama d'una mare des que neix el seu fill fins que té un any de vida, el perquè, que sempre demanen i que pot destruir el nucli de la família, són alguns dels temes que es posen en qüestió. Hi ha texts de Paco Mir, de Yolanda Garcia Serrano, de Jordi Mollà, de David Plana i de Joan Ollé.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris