algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

La música i el foc acompanyaren el sus oficial a les festes de Sant Sebastià

Dotze esportistes balears llegiren el pregó que inaugurava les celebracions

Arriben dies de festa, de música, de foc i d'il·lusió. Arriben nits de foguerons, de torrades i de bon ambient. Les festes de Sant Sebastià ja són aquí oficialment, després que ahir es pronunciàs a la plaça de Cort el tradicional pregó inaugural. Ara només cal deixar de banda les polèmiques i tractar de gaudir al màxim d'aquests dies d'esbarjo que ens esperen, que enguany, no ho oblidem, es perllonguen fins a la Rua.

El millor ambient es començà a fer pels carrers de Ciutat de la mà d'una cercavila. A les vuit de l'horabaixa, es concentraven ciutadans i animadors a la plaça de Cort per sentir els pregoners d'enguany i donar la benvinguda a la festivitat del patró de Palma. Un brau de foc sorprengué tots els presents amb el seu espectacle de llums i de sons. Entre el cúmul de gent, un espontani transvestit que va intentar participar a la festa va veure frustrades les seves il·lusions.

Els gegants de la Sala escortaven l'escenari després d'haver participat a les danses que els xeremiers animaven amb la música més tradicional.

A sobre de l'escenari, dotze protagonistes, dotze esportistes balears que glosaren un pregó on la futura Universíada va esdevenir un personatge molt important. De fet, la mascota d'aquest esdeveniment, Xiulo, no faltà a la cita.

Martí Mora, Enrique Granados, Lucía Mañes, Pepote Ballester, Antònia Palerm, Juan de la Cruz, Pep Amengual, Andreu López, Xavi Torres, Joan Seguí, Carme Guàrdia i Vicente Engonga posaren la veu a les gloses encadenades (en la seva majoria compostes per Santiago Coll) que servirien per deixar la porta oberta a les celebracions del protector de Ciutat, el nostre patró sant Sebastià.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris