cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
22°

Des de l'Havana arriba el despertar al teatre de sentiments i reflexions

Seran tres espectacles ben diferents que permetran un apropament al teatre cubà, es podran conèixer personatges recuperats de la tradició, històries d'amor entre nins, princeses i cavallers. Obres que, alhora que entretenen el públic, contenen un missatge i porten l'espectador a una reflexió. El Taller de la Habana actua al teatre Sans des d'avui i fins el dia 20 de gener. Dos directors: Dimas Rolando i Omar Bilbao; dos actors: Alexander Pajan i Teresa Sánchez. Aquests són una part d'El Taller, una companyia que estimula la dramatúrgia cubana a través del muntatge d'autors clàssics i contemporanis, que cerca un diàleg crític amb el públic i que té un ampli repertori.

La vida es un carnaval s'estrena avui a les 20.30 hores. És un espectacle en què la participació del públic és fonamental. En aquesta obra s'ha recuperat un personatge tradicional que s'havia perdut i que és el Negrito, un personatge picardiós que tindria el seu origen en la Comèdia de l'Art, un personatge molt crític amb la política i la societat i que és un reflex de la realitat. La improvisació de l'actor també és fonamental.

El dia 16 a les 18 hores arriba Entredós o historia de chicos enamorados. Un espectacle per a tots els públics però bàsicament dirigit als nins. Romp els esquemes tradicionals. És la història d'amor entre nins i en la qual tenen un paper important les imatges corporals. Aquest espectacle pretén despertar tos els sentiments en els més petits.

El dia 19 de gener es representarà El caballero de la espada y la princesa del sol, una història de titelles i cartes que es construeix davant l'espectador amb gran ritme. Aquests dies se'n faran més representacions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris