algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Lluís Llach: «Lluito pel mateix que abans, però l'embolcall és diferent»

Lluís Llach arriba avui a l'Auditòrium per presentar el seu darrer treball, Nou, «un àlbum amb un títol molt poc original però que té tota una simbologia de canvi i d'innovació», segons va assenyalar el cantautor.

Després de les cançons «conceptuals» d'Un port de mar blava i Porrera, Llach ha volgut retornar a les cançons «petites» en el sentit estricte del terme, i trencar amb la tendència anterior «perquè necessitava el canvi i tornar a la simplicitat».

Nou és un disc ple de temes d'amor perquè per a Lluis Llach «totes les cançons són d'amor, ja sigui al gènere humà o a les coses, i és un treball on em noto molt emprenyat, envers la societat en la qual vivim, i alhora amb més necessitat de tendresa que mai».

Per a aquest cantautor que inicià les seves primeres passes musicals en temps de la Nova Cançó, el fet de cantar continua sent un exercici de compromís. «És sorprenent, però els compromisos actuals són diferents en la formulació als que hi havia a final dels seixanta, però en el fons continuen sent els mateixos, i això és un escàndol. Lluito pel mateix, però l'embolcall ha canviat», afirma l'artista.

En el concert d'avui vespre, Lluis Llach vol oferir un espectacle nou, amb tres temes de l'àlbum Nu «dels quals no puc prescindir», les cançons del darrer treball i d'altres antigues que feia temps que no formaven part del repertori de les seves actuacions. Tot això amanit amb l'acompanyament de músics nous (Laura Almerich, Jordi Llach, Jordi Armengol, Ferran Guillanet i Rafa Martín) que aporten un caràcter més acústic al concert.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris