muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
17°

El Palau d'Esports d'Inca acull un concert per a les víctimes del Mitch

Molotov, Sexy Sadie, Dawhoeenchilada i Cristina dels Dover formen el cartell

Molotov, Sexy Sadie, Cristina dels Dover i Dawhoeenchilada (els antics Spider Circus). Un cartell de luxe per a una iniciativa també de luxe: el concert d'Ajuda a Centreamèrica que se celebrarà a benefici de la Creu Roja per a les víctimes de l'huracà Mitch. La cita és dijous que ve en el Palau Municipal d'Esports d'Inca, a partir de les vuit del vespre. L'entrada costa 2.500 pessetes.

Tot i que l'organització de l'acte és a càrrec de Fona Artists, hi han col·laborat altres institucions, entre les quals es troben el Grup Serra, el Govern balear i l'ajuntament d'Inca, que han aportat a l'acte mitjans tècnics i econòmics. Tots els promotors han pres consciència que durant l'any 99 les poblacions damnificades de Centreamèrica continuaran necessitant tota l'ajuda i el suport que se'ls pugui proporcionar.

El fet que el concert se celebri a la capital del Raiguer respon a les característiques del seu Palau d'Esports, molt adient per a un esdeveniment com el que es prepara per a dijous. Fonts de Fona Artists afirmen que el moviment de música independent està prou estès a la zona nord de Mallorca com perquè no suposi cap risc afegit organitzar un concert fora de Palma. A més, afegeixen que el prestigi de les formacions del cartell està per sobre del lloc on actuïn. Per facilitar el transport fins a Inca, els organitzadors negocien la possibilitar d'habilitar un tren devers la una de la matinada perquè els assistents al concert puguin retornar als seus llocs d'origen.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris