algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Di Caprio, Goldberg, Hanks i Depardieu

• Di Caprio

Vol fer les paus L'estrella de Titanic, Leonardo Di Caprio, s'ha ofert a promocionar el turisme de Tailàndia al primer ministre del país. La pel·lícula que està filmant actualment a aquest país l'actor, La platja, ha rebut el rebuig dels ecologistes que fins i tot han interposat demandes per danys i perjudicis contra una paradisíaca illa tailandesa. DdB.

• Whoopi Goldberg

Amb els Òscars L'actriu Whoopi Goldberg serà la presentadora de la 71a edició dels premis Òscar que tindrà lloc el 21 de març. Goldberg substituirà el còmic Billy Crystal, un habitual dels darrers anys, que havia rebutjat tornar a repetir presentació. Tampoc no és aquesta la primera vegada que Goldberg presenta la cerimònia, l'actriu ho ha fet ja dues vegades. DdB.

• Tom Hanks

Amb els veterans L'actor Tom Hanks, guardonat dimenge passat a la cerimònia dels People Choice Awards, aprofità l'ocasió per demanar al públic que contribueixi al finançament d'un monument a Washington en memòria dels combatents de la Segona Guerra Mundial. Hanks s'entrevistà amb molts de soldats d'aquest conflicte bèl·lic durant el rodatge de Salvar el soldat Ryan.EP.

• Gerard Depardieu

Ara, Carles V L'actor francès Gerard Depardieu farà d'emperador Carles V a l'escenari del Teatre de París, després d'haver interpretat per a la pantalla successivament el comte de Monte Cristo i Obelix, mentre, espera transformar-se properament en Balzac per a la televisió. La preestrena de Les portes del cel, de Jacques Attali, estarà reservat a uns escollits del món polític i de l'espectacle. Els crítics els han convidat una setmana més tard. AFP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris