algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Breus

• Pintura

Tomeu Estelrich L'exposició de Tomeu Estelrich podrà veure's fins demà a l'Espai Mallorca. La mostra, constituïda per 17 obres entre pintura, escultura i instal·lació, són la seva visió particular de l'espai urbà. DdB.

Chagall, de lluny L'exposició Marc Chagall. Tradicions jueves de la Fundació Juan March, no arribarà a la seu de Palma, en què sí que es va fer una exposició l'any 1977 amb motiu del seu noranta aniversari. La mostra, que reuneix 41 obres del pintor, permet veure a través de violinistes, vaques i cavalls voladors, nuvis que es besen a una teulada, flors i cels poblats d'estels, algunes de les icones que utilitzava per mostrar els anhels del món jueu. EFE.

Dibuixos d'Alberti La Conselleria de Cultura ha cedit en dipòsit al Museu de Càdis els dotze dibuixos fets amb retolador sobre paper per Rafael Alberti per a la darrera edició de Poeta en Nueva York de Federico García Lorca i que formaran part des d'ahir de la col·lecció d'art contemporani del Museu de Cadis. EFE.

• Literatura

Valente, premiat L'escriptor gallec José Àngel Valente, que avui rep el premi de Poesia Iberoamericana que du el seu nom, digué que no li agrada «mirar cap enrere» i que «el poema que més m'interessa» és aquell que encara ha de trobar. Valente fou premi Príncipe d'Astúries de les Lletres el 1988 i Premi Nacional de Poesia el 1993. EFE.

Hemingway inèdit El centre cultural La Beneficiència de València ha presentat l'exposició Ernest Hemingway (1899-1961): en el nostre temps que, a través de centenars de documents i fotografies, recorre la vida d'un dels novel·listes nord-americans que més ha escrit sobre Espanya. EFE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris