cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Deu mil persones visitaren per festes l'exposició «Renaixement i Barroc»

El Govern, satisfet amb l'èxit de la mostra de la Llonja amb fons del MNAC

76944

Una imatge de l'exposició de la Llonja.

Les xifres ho confirmen. Aquestes festes de Nadal han estat alguna cosa més que menjars i trobades familiars. Deu mil persones destinaren part del seu temps d'esbarjo a visitar una de les ofertes culturals més destacables del moment: l'exposició Renaixement i Barroc. Col·leccionisme i mecenatge al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC). Així n'informà el director general de Cultura i Política Lingüística, Jaume Gil, que valorà molt positivament aquestes xifres. «Crec que és una exposició distinta a allò que s'està acostumat a veure aquí. Sí que hi ha grans exposicions, però no d'aquesta temàtica», comentà Gil, que dubta de fins a quin punt ha influït en l'èxit de la mostra la campanya publicitària que se n'ha fet.

El director general també digué que esperava que d'aquí a la clausura de la mostra, a mitjan febrer, el nombre de visitants augmenti de manera significativa. «A partir del dia quinze començaran les visites dels escolars», assenyalà en aquest sentit Gil.

Tot i això, les deu mil persones són encara una xifra bastant llunyana de l'assolida per l'exposició més vista organitzada des del Govern balear: la del centenari de l'arribada de l'automòbil a les Balears. Aquella mostra va ser visitada per quaranta-vuit mil persones. «La veritat és que és una xifra difícil de superar», reconegué Gil, que també destacà el bon ritme de l'exposició d'art gòtic mallorquí que es mostra en el MNAC. I és que l'exposició de la Llonja és el resultat d'una col·laboració entre el Govern balear i la Generalitat de Catalunya.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris