algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

L'oposició qüestiona els actes de Sant Sebastià

PSIB, PSM i EU encara no coneixen quin és el contingut de la programació del patró de Palma

Avui, sempre que no hi hagi contraordre, el batle de Palma, Joan Fageda, acompanyat de Carme Feliu (regidora de Cultura i Joventut) i de José María Rodríguez (regidor d'Entitats Ciutadanes) presentaran el programa de les festes de Sant Sebastià, un programa que s'ha fet esperar i del qual ningú no en sap gran cosa: que actuarà María del Monte a Sant Francesc i que el pregó el protagonitzaran deu esportistes per començar a donar el sus a la Universíada 1999.

Ahir mateix, el regidor Rodríguez va comentar a DdB que «no hi ha cap retard en el programa de festes que sempre es presenta dos dies abans del pregó. L'any passat el pregó va ser dia 9 i enguany el pregó serà dia 15, no té raó de ser presentar les festes tan aviat». De tota manera, Rodríguez va deixar clar que les festes d'enguany s'han preparat amb molta d'il·lusió i amb tota l'esplendor que es mereix la fi de mil·lenni.

L'oposició es mostra més escèptica que l'equip de Govern amb el programa de les festes. Antoni Roig, candidat pel PSIB a la batlia de Palma, deia ahir mateix que «no conec el programa de festes, cosa que m'exemplifica que aquí estam a la lluna. Quan veus que una ciutat de Logronyo pot apostar tan fort per una proposta com Actual 99, amb un ressò de públic i a la premsa impressionant, quedes una mica descol·locat i et demanes per què Palma no pot gaudir d'aquestes iniciatives».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris