algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Cort encara no ha fet públic els programes de Sant Sebastià

Les festes de Sant Sebastià són a punt d'arribar, però els programes de mà encara no han sortit al carrer.
Ara fa un any (va ser divendres, dia 9 de gener del 1998), el pobler Llorenç Serra Ferrer va ser el pregoner que va donar el sus a una de les festes que més cuida l'Ajuntament de Palma. De fet, en aquell dia es va donar una anècdota ben curiosa: dos poblers varen pregonar Sant Antoni (Alexandre Ballester, a sa Pobla) i Sant Sebastià (Serra Ferrer, a la plaça de Cort).

A hores d'ara, ben poques coses se saben d'allò que seran aquestes jornades que coordinen les àrees de Cultura i de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Palma.

La regidora de Cultura, Carme Feliu i Àlvarez de Sotomayor, només ha volgut dir públicament que els programes seran bilingües, que se'n repartiran tres-cents mil, i que el pregó el faran enguany deu esportistes (ja que per Sant Sebastià es farà molt de ressò de la Universíada, el gran esdeveniment de l'estiu). Poca cosa més ha sortit de la boca de la responsable de Cultura i Joventut: que hi haurà cinema cada dissabte dematí al Teatre Municipal (sembla que les projeccions hauran de ser, però, a partir de dia 16 de gener).

Dels grups i cantants que animaran la revetla de dissabte de Sant Sebastià només hi ha hagut una filtració: sembla que serà María del Monte l'artista que animarà el públic fidel que, any rere any, es reuneix a la plaça de Sant Francesc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris