algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
19°

El Cor del Patriarcat de Moscou actuarà per Pasqua a Palma

Dins el cicle Músiques del Món que programa la Fundació la Caixa, hi haurà un concert de Setmana Santa. A la Basílica de Sant Francesc actuarà el Cor del Patriarcat de Moscou, sota la direcció d'Anatoly Grindenko. El programa estarà format per cants populars de l'antiga Rússia i anònims del segles XVI i XVII. El dia assenyalat per a un concert únic és dissabte, dia 27 de març Completaran aquest cicle altres dos concerts, un que tindrà lloc el 12 de febrer i que protagonitzaran Wellins-Stroman sextet, una formació cent per cent jazzística que encapçala Scott Stroman, un trombó ja conegut del públic mallorquí.

Els dervitxos giròvacs de Damasc, un espectacle colorista i on els cants i les danses sufís de Damasc en seran protagonistes, tindrà lloc dia 17 d'abril.

El cicle de Música Instrumental per als mesos de gener, febrer, març i abril, consta de set concerts. El primer d'ells tindrà lloc dia 26 de gener. Serà el torn de Barry L. Sargent, Richte van der Meer i Rumiko Harada. El violí, violoncel i piano interpretaran música de Beethoven, Mendelsshon i Brahms.

Dins aquest cicle cal destacar el concert de cançons brasileres que duran a terme la soprano María José Montiel i el pianista i compositor Luiz de Moura Castro, que faran obres d'Ovalle, Braga, Camargo, Guarneri i Villa-Lobos dia 23 de març.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris