algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Quintana: «Volem expressar el que la música de Bob Dylan ens ha reflectit»

El cantant de Sopa de Cabra i Jordi Batiste presenten l'espectacle «Els miralls de Dylan»

69752

Els Sopa han fet vacances per Nadal. Gerard Quintana, en canvi, no atura.

Són prop de dues hores de bona música, de culte i homenatge a un dels grans autors del nostre segle: Bob Dylan. Avui vespre arriben els que han esdevingut els seus missatgers per al món de parla catalana: Gerard Quintana i Jordi Batiste.

Ambdós han begut de diverses fonts, a més de la pròpia iniciativa per crear l'espectacle Els miralls de Dylan, «un títol que neix d'allò que la música d'aquest autor ha reflectit en nosaltres», segons afirma el vocalista de la formació gironina Sopa de Cabra.

«Volem donar la nostra visió de Bob Dylan, un personatge que tant a Jordi com a mi ens agrada per la seva música, els seus texts i la seva actitud davant la vida», afegeix Quintana.

Els que acudeixin avui al saló del Museu de Can Planes se sentiran més propers que mai a les lletres de Dylan, aquelles que sempre havien volgut saber de què parlaven i que han donat la volta al món. «Dylan va donar dignitat literària als texts del rock'n'roll», afirma Quintana.

Moltes de les adaptacions dels temes són seves, d'altres de Jordi Batista. Però també n'hi ha de Pau Riba, Quico Pi de la Serra o Albert Batiste.

«Hem volgut defugir de fer una mena de grans èxits de Bob Dylan», assegura el cantant de Sopa de Cabra, que afegeix que per aquest motiu no s'ha inclòs dins el recital un clàssic com Blowing in the wind.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris