algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

El Palau Municipal d'Esports de Palma, seu del primer Open de Ball de Saló

El dissabte 23 de gener, el Palau Municipal d'Esports de Palma (Son Moix) serà escenari del Primer Open Palma de Mallorca de Ball Esportiu i de Competició amb el patrocini de l'Ajuntament. L'Open serà, a més, puntuable dins el rànquing estatal.

Els organitzadors del certamen, l'Escola de Ball de Saló Victory's, explicà que «espera que la celebració a Palma d'aquesta competició doni com a resultat que el ball esportiu no sigui una modalitat practicada per una minoria de les nostre parelles sinó que es popularitzi de cada vegada més com passa a Catalunya, València, Galícia i Saragossa, sobretot tenint en compte la seva propera incorporació als Jocs Olímpics».

El Ball Esportiu designa una forma evolucionada de ball de saló que és objecte de competicions de caràcter esportiu. Té una tècnica molt depurada, fruit d'una llarga tradició internacional i comporta a la vegada un elevat grau d'exercici físic així com un important component artístic. Actualment es practica a prop de setanta països repartits per tot el món, representats en la «Internacional Dance Sport Federation» (IDSF). L'Estat espanyol es va incorporar al món del ball esportiu l'any 1990 amb la creació de l'Associació Espanyola de Ball Esportiu i de Competició (AEBDC).

Precisament serà aquesta associació la que supervisarà aquest primer Open Ciutat de Palma. L'AEBDC, que compta amb un miler de socis, és membre des del 1991 de la Internacional Dance Sport Federation (IDSF), que el 1995 fou reconeguda com a federació esportiva Internacional pel Comitè Olímpic Internacional (COI).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris