algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Pere Pavía mostra «Bocins de Ciutat» de principi dels 80 a la galeria Efímera

L'escultor Pere Pavía va inaugurar dilluns una mostra de fotografies realitzades a Palma entre el 1980 i el 1981 sota el títol de Bocins de Ciutat a la galeria Efímera 2, al carrer de Ramon Llull.

Com el mateix autor explica «els diumenges dels anys 80-81, quan Palma es buidava, jo sortia amb la meva càmera d'aficionat, amb la intenció de fotografiar aquells fragments de Ciutat que el pas del temps havia creat i que a mi m'hauria agradat tenir emmarcats a casa. Ara molts d'aquells bocins ja no existeixen més que en el record i a les fotos que podeu veure exposades».

En el díptic de presentació de la mostra, Andreu Ferrer explica que «en Pere Pavía se'l coneix com a escultor, prova són les escultures que sojornen pels carrers de ciutat, però també podríem enumerar les seves activitats com a escenògraf, actor, papiroflèxic, autor d'obres de teatre. De la nostra diària tertúlia matinera al Bar Toni, han sortit discussions, més o menys sèries, rialles, més o menys sonores, i també decisions, una d'elles va ser aquesta: la de fer una reproducció dels negatius de les fotografies que havia fet, ell i el seu fill Víctor, com a ajudant de trípode, els diumenges, en aquelles hores en què la ciutat no és de ningú. Els trossos de paret en els quals es detingué l'ull d'en Pere, segur, com diu ell, ja no existeixen, però també estic segur que en trobaria molts d'altres, encara que el pla Mirall faci tants d'estralls».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris