algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Glosadors de totes les Illes es reuniran dissabte a Manacor

És previst que hi vagin fins a 24 improvisadors de la poesia oral

Improvisadors i glosadors d'arreu de les Balears es donaran cita dissabte a les 20.45 hores en el teatre municipal de Manacor per participar a la I Mostra autonòmica de glosats.

L'objectiu no és altre que posar de manifest la importància que al llarg del temps, i encara avui, suposa aquesta tradició artística en la nostra cultura.

L'organització d'aquest esdeveniment és a càrrec de l'associació cultural Es Canonge de Santa Cirga, que, segons explicà el delegat de Cultura de l'Ajuntament de Manacor, Joan Barceló, preveu reunir fins a 24 poetes de la tradició oral damunt el mateix escenari.

La major representació serà la de l'Illa de Menorca, que presentarà nou glosadors, dos dels quals també sonadors.
De la representació mallorquina cal destacar la participació de Jaume Català, de tan sols deu anys. Darrere aquesta novedosa iniciativa d'Es Canonge de Santa Cirga es troba la intenció de posar de manifest els llaços d'unió entre els ciutadans de les Illes. «Entre nosaltres hi ha moltes més coses que ens ajunten i agermanen que no que ens separen i entre aquestes destaquen les expressions que fan noble un poble i d'entre les quals una d'elles és la poesia improvisada; el glosat», comentà el president de l'associació, Mateu Llodrà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris