algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

L'escriptora Maria Ferrer publica el llibre «Cartes a un amic i a una amiga»

L'escriptora Maria Ferrer acaba de publicar el llibre Cartes a un amic i a una amiga amb les edicions Miramar.
Aquesta obra «és el recull de cartes i petits escrits on s'apleguen els relats de diferents pensaments, sentiments, emocions, dubtes, interrogants; on s'expliquen vivències, alegries, inquietuds...».

Segons els editors: «en cada paraula, en cada frase, sorgeix un pensament molt profund i sincer, un sentiment de tot el que pensam i sentim, però que no gosam a dir».

Miquel Àngel Dora explica en el pròleg de l'obra que «Cartes a un amic i a una amiga neix, segurament, de la capacitat humana d'estimar l'altre i de la necessitat intrínseca de qualsevol escriptor sensible de contar-ho, de treure-ho fora de si mateix barrejant paraules i pensaments amb certes dosis d'inspiració i de pràctica. Però, a més a més, aquest llibre aconsegueix recular en el temps i deixondir en el nostre interior aquell món adolescent ensopit pel pas dels anys, arrambar-nos al present i permetre'ns aturar assossegadament la nostra existència rutinària, plantejar el nostre futur amb claus de maduresa, tot fent servir les cartes com a fil conductor de la història».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris