algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
16°

La Setmana del Llibre en Català es farà el març, com a Barcelona i Perpinyà

S'intentarà que Girona i València participin a l'edició conjunta

93360

La passada edició de la fira va batre rècords de visitants.

La pròxima edició de la Setmana del Llibre en Català presentarà canvis importants de forma i estructura. Així es desprèn d'unes declaracions fetes pel president del Gremi de Llibreters, Francesc Moll, a Diari de Balears, on explicà que «aquesta manifestació cultural s'endarrerirà i no es realitzarà el mes de febrer com ha estat habitual en els darrers anys».

Els llibreters i editors han pensat en els deu dies que van entre el cinc i el catorze de març com la data idònia perquè la Setmana es dugui a terme. «Així es farà coincidir amb la Setmana del Llibre en Català de Barcelona, Perpinyà i altres ciutats d'arreu dels Països Catalans».

En aquest sentit, des que es va tancar la darrera edició de la Setmana, els organitzadors de les que es desenvolupen a les ciutats més importants de les Illes Balears, la Catalunya Nord i el Principat han establert contactes perquè l'esdeveniment se celebri de manera conjunta en tot el territori. De fet, no es descarta que altres capitals, com Girona, s'afegeixin a la iniciativa.

«Allà on serà més difícil arribar és a València. Amb un nom com el de Setmana del Llibre en Català se solen tenir dificultats per poder triomfar en el País Valencià. La situació està molt polititzada».

L'organització conjunta entre les tres ciutats "i les que es puguin afegir en un futur immediat" permetrà realitzar de manera més racional les campanyes de promoció dels actes culturals a la premsa i als mitjans audiovisuals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris