algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

La màgica ubiqüitat de Ses Majestats d'Orient

Avui arriben els Reis i ho fan a totes les ciutats, viles, pobles i llogarets coneguts. Amb barca, camell, cavall, carrossa... Melcior, Gaspar i Baltasar vénen amb les beaces plenes a vessar.

A la zona de Calvià seran primerencs: a les 17.30 hores arribaran ses majestats a Palmanova i també a Portals.
A Inca, el gran patge Faruc ja va deixar clar que els Reis arribarien prest. A les 18 hores començarà la cavalcada. A Mancor de la Vall, els Reis aprofitaran la seva ubiqüitat per lliurar els regals per a tots els nins i nines. A Portocolom també s'ha marcat aquesta hora. Tothom ha d'estar a punt al port comercial.

La gent de Cala Rajada veurà arribar els Reis a les 18.30 hores, amb barca al moll. A la mateixa hora, els monarques arribaran també a Lloseta, Vilafranca, Can Picafort i Porreres.

A sa Pobla, els màgics arribaran un poc més tard, devers les 18.45 hores tothom els ha d'anar a esperar a la plaça Major.
Un quartet d'hora més tard, els nins d'Artà esperaran amb ànsia l'arribada de ses majestats. No serà fins més tard quan el batle els lliurarà la clau màgica que obre totes les portes de la ciutat.

Melcior, Gaspar i Baltasar també arribaran a les 19 hores al moll de Cala Bona.
A Algaida, els reis màgics d'Orient sortiran a l'escola Pare Pou a partir de les 19.30 hores.
A Campos es retardaran un poquet més. A partir de les 20 hores, amb la panxa ben plena de formatge de Campos, els Reis sortiran en cavalcada.

Aquestes són algunes de les hores marcades. S'ha de dir que alguns itineraris han sofert modificacions per una causa ben palesa: el pla Mirall.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris