algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Els «Rumors» de Neil Simon arriben a Palma de la mà de Sergi Belbel

L'obra, que s'estrena aquí, serà a l'Auditòrium de dijous a diumenge

«Què passa quan et conviden a una festa i no apareixen els amfitrions? Charlie, el propietari de la casa, sembla haver-se disparat un tret. La seva muller, Mayra, no dóna senyals de vida. El servei, encarregat de preparar-ho tot, ha marxat al Japó. Així és com comença la gran festa i amb aquest panorama es trobaran els convidats». Els convidats i els espectadors de Rumors una obra de Neil Simon dirigida per Sergi Belbel i que es podrà veure per primera vegada a l'Auditòrium dijous dia 7 de gener. Hi sera fins diumenge. Tal i com ja avançà Diari de Balears, Belbel va tenir molt interès que fos Palma on es presentàs aquest darrer muntatge per primer cop. «Em fa molt feliç poder-ho fer. La meva dona és de Mallorca i per mi això és com una segona casa», explicà el dramaturg català.

Els actors de Rumors són Joan Anton Rechi, Marta Calvó, Pep Ferrer, Xesca Piñón, el Doctor Soler, Anna Güell, Pau Durà, Manel Veiga, Andrea Montero i Victòria Szpunberg. Tal i com apuntà Belbel, tot i que hi ha cares noves i no molt conegudes, la qualitat dels actors i del text fa que el muntatge sigui per a ell com «un regal de reis».

Definit com «un vodevil de l'absurd», Rumors de ben segur no decebrà els seguidors d'un autor gairebé clàssic com ara Neil Simon (La extraña pareja). Per conservar la frescor del text, Rumors és una obra més de paraules que no pas d'acció, ha estat el mateix Belbel l'encarregat de la traducció. «M'he assessorat perquè conservàs la potència del text original».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris