algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

El primer mallorquí de l'any és Sherwing John, fill de pares filipins

Manacor va acollir el segon naixement, el de Sebastià Crespí

M.F./M.T. Manacor/Palma.
La nit de divendres no va ser molt prolífica en naixements. El primer mallorquí de l'any va néixer a les 5.05, a l'hospital de Son Dureta. Era un baró que va pesar 2'500, de nom Sherwing John, fill de Sherwing Damasco i de Helen Grace Bernabé, que havia ingressat al recinte hospitalari devers les 21 hores de dia 31 de desembre de 1998. Els seu pares, que són filipins, fa uns anys que varen fixar la residència a Palma i ahir estavan orgullosos del seu segon descendent, que és molt fortarró malgrat que va néixer petitó.

El segon mallorquí de l'any va néixer un quart d'hora després, a les 5.20 de la matinada, a l'hospital de Manacor després de cinc hores de part. Ell és Sebastià Crespí Florit, fill d'Antònia i d'Antoni, ambdós naturals de Muro. Va pesar 2'870 grams i va midar cinquanta centímetres i la seva mare assegurava, ahir matí, que cridava de valent a l'hora de demanar menjar. D'altra banda, va assegurar que era molt bon al·lot i que esperava feia dies el moment de poder abraçar el seu primer fill. La família presentava un immillorable estat de salut.

A Son Dureta, ahir matí varen néixer altres dos barons i, a més, molt seguits. A les 6.25 i a les 6.40 del matí. Els altres naixements tindrien lloc a partir de les 11 del matí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris