algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

Wiliams, Major i Albert

• Robin Williams

Rialles curatives «Patch Adams», el nou drama mèdic protagonitzat per Robin Williams, dominà la disputada taquilla del cap de setmana nadalenc amb uns ingressos de 36.000 milions de pessetes. Aquesta pel·lícula, basada en la història real d'un metge que es rebel·la contra la medicina convecional en emprar la rialla com a teràpia pels seus pacients, va aconseguir la millor recaptació de la història per una producció estrenada el dia de Nadal.AFP.

• John Major

Anirà de boda L'ex primer ministre britànic, està «encantat» desprès que la seva filla, Elizabeth, anunciàs ahir el seu compromís matrimonial amb la seva parella Luke Salter que va demanar la seva mà el dia de Nadal. Salter li va demanar que es casàs quan celebraven el Nadal amb l'ex primer ministre i la seva dona Norma.AGENCIES.

• Albert

De vacances Albert, el príncep hereu de Mònaco, va arribar dilluns a Punta de l'Est i es va anticipar en uns dies a l'anunciada visita que realitzarà al principal balneari uruguaià la Duquesa de York, Sarah Ferguson. Albert va arribar amb un jet privat que agafà a Buenos Aires, on va fer escala d'un vol internacional procedent de Ginebra. El príncep s'allotja a la residència de l'empresari argentí, Eduardo Constantini. AFP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris