cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

Breus

• Patrimoni

Exposició La Conselleria de Cultura del Govern balear mostra aquests dies en el Balaguer una selecció de les millors peces amb les quals s'han incrementat les col·leccions patrimonials de la Comunitat. La selecció inclou obres d'art contemporani adquirides a fires d'art i galeristes de les Illes i peces de caràcter històric que han arribat per compra, donació o a través de l'impost de successió. DdB.

Biblioteca La Biblioteca Nacional ha acabat la integració dels registres del Catàleg Col·lectiu Espanyol de Publicacions Periòdiques. El Catàleg Col·lectiu Espanyol de Publicacions Periòdiques estarà format per 70677 registres bibliogràfics i 278.635 registres de fons pertanyents a 1140 biblioteques. DdB.

Altamira La ministra d'Educació i Cultura, Esperanza Aguirre, anuncià ahir que «es produiran endarreriments» a la construcció de la rèplica d'Altamira, per mor dels problemes que s'han planejat a l'hora de definir amb exactitud la planimetria de les reproduccions. Aguirre explicà que l'anàlisi de les proporcions, pigmentació, relleus... de les pintures de la cova càntabra suposa una gran complexitat. EPR.

• Traspàs

Perez Gil El pintor José Pérez Gil, membre de la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando de Madrid i del Consell Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana, va morir aquesta matinada a Alacant, als 80 anys, després d'una llarga malaltia informaren fonts de la família.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris